Nederlands English Deutsch Français
Introductie

Introductie
Aan de rand van Amsterdam, tussen veel groen, ligt deze bungalow die de laatste 10 jaar grondig is gerenoveerd. Vanuit 2 kamers kunt u via een schuifpui de tuin in, de derde kamer grenst aan een nieuw gebouwde serre. De comfortabele zithoek in deze serre staat ter beschikking van onze gasten. Wij zorgen er de hele dag voor verse koffie en thee.

De naam van het B&B is geïnspireerd door het legendarische Tv-boekenprogramma van Bernard Pivot, ondermeer de geestelijke vader van de nationale dictees. Zo’n beetje overal staan boekenkasten, drie in fraai Afrikaans houtsnijwerk. In kamer 3 is een gehele wand tot boekenkast omgebouwd. Ieder kan er iets van zijn gading vinden, er is bellettrie in vele talen, boeken over kunst, reizen, wetenschap maar natuurlijk ook stripverhalen. Bij ons staat B&B ook voor bed en boek.

Het ontbijt wordt geserveerd in de serre. U kunt het in alle rust genieten, op het tijdstip dat u verkiest. Er staan naast verschillende soorten brood een keur van beleg, yoghurt, granen, vruchtensap en fruitsalade op tafel, en eieren zoals u ze het liefst heeft.

Informatie en persoonlijke tips worden graag gegeven. Een stadsplattegrond, winkel- en restaurantgidsen liggen voor u klaar. Zo u wilt halen wij u en uw bagage op van het nabijgelegen (metro)station, en staan klaar om u verder behulpzaam te zijn bij uw vervoer. Kortom, een kleinschalig slaapadres met een evenwicht tussen persoonlijkheid en privacy.

Webdesign & Fotografie: Zwart met Suiker.nl